Πολιτική ποιότητας | Tsal

Πολιτική ποιότητας

Είμαστε εγκεκριμένοι από τον φορέα πιστοποίησης Lloyd’s Register Quality Assurance σύμφωνα με τα πρότυπα Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητος : ISO 9002:1994

Έχουμε εγκριθεί επίσης από τον φορέα πιστοποίησης TUV σύμφωνα με τα πρότυπα Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητος :ISO 9001:2000.

Διασφαλίσαμε την έγκριση του φορέα πιστοποίησης TUV Nord σύμφωνα με τα πρότυπα Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητος Περιβαλλοντικής Οικολογικής Πολιτικής : ISO 14001:2004.

Είμαστε σε συνεργασία με τον ΕΛΟΤ για την πιστοποίηση των προϊόντων μας.

Συνεργαζόμαστε, με τις μεγαλύτερες προμηθευτικές εταιρείες πρώτων υλών και εξαρτημάτων στον κόσμο, για όλες τις εφαρμογές σήμανσης και προβολής που κατασκευάζουμε. Όλα τα προμηθευόμενα προϊόντα που ενσωματώνονται στα τελικά προϊόντα της Εταιρείας, φέρουν σήμανση CE καθώς και τα απαραίτητα συνοδευτικά παραστατικά έγγραφα που πιστοποιούν την καλή λειτουργία τους.

Το τελικό προϊόν που παραδίδεται, είναι πάντοτε σύμφωνο με τις τεχνικές προδιαγραφές, που έχουν καθοριστεί από τον εκάστοτε πελάτη με την βοήθεια των έμπειρων τεχνικών μας συμβούλων.

Στην εταιρεία, μας έχει απονεμηθεί ο βαθμός Α από τον οργανισμό ICAP στην αξιολόγηση του για τις “Strongest Companies” in Greece.

Το 2006 είχαμε συγκαταλεχθεί στις 30 καλύτερες και αποδοτικότερες εταιρείες της Ελληνικής Αγοράς, ιδίου μεγέθους.

Πολιτική της TSAL είναι να επενδύει κάθε χρόνο τους απαιτούμενους εκείνους πόρους τόσο σε έμψυχο όσο και σε άψυχο δυναμικό προκειμένου να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά στην προώθηση και υλοποίηση νέων προϊόντων και καινοτόμων εφαρμογών.

Με την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε τους όρους χρήσης και την χρήση cookies